Η Irido Technology προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον τομέα του Ιντερνετ. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής :


Kατασκευή Ιστοσελίδων (Web Development)


Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων με βάση τις ανάγκες της εταιρίας αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους. Σημαντικός παράγοντας είναι η σωστή επικοινωνία και προβολή της εταιρίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Η ομάδα του Web Design and Development της IRIDO ΕΠΕ αποτελείται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη του κλάδου. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την εταιρία να πετύχει τον σκοπό της και να προωθήσει έμμεσα ή άμεσα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο. Η παραγωγή και η κατασκευή των web sites των συνεργατών-πελατών της IRIDO Technology περιλαμβάνει κάθε δυνατή τεχνολογία που επιτρέπει την ξεχωριστή παρουσίαση και τη δυνατότητα αγοραπωλησιών B2B και B2C.


 
Φιλοξενία Domain name (Domain Hosting)


H IRIDO Technology παρέχει υπηρεσίες καταχώρησης και διαχείρισης Dmain names με πληρότητα και αξιοπιστία. Ανανεώνουμε ή καταχώρουμε το Domain που θέλετε Σε συνεργασία με έγκυρους καταχωρητές της αγοράς.


 
Φιλοξενία Ιστοσελίδων (Web Hosting)


Παρέχουμε φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) και εφαρμογών στο Internet (e-commerce, εκπαίδευση) με υποστήριξη υπηρεσιών Web, FTP, e-mail και υπηρεσίες backup, σε ιδιόκτητους servers. Δίνεται μεγάλη έμφαση στην τεχνολογία υποστήριξης υπηρεσιών όπως επίσης και την μέγιστη δυνατή προστασία του δικτύου και των δεδομένων (data). Όλα αυτά επιτυγχάνονται με συστήματα Firewall και αντίστοιχο λογισμικό.


 
Υπηρεσίες E-mail / WebMail


Η IRIDO Technology πρωτοπορεί στα συστήματα διαχείρισης email και έτσι είναι η πρώτη στην Ελλάδα που παρέχει email με τη δυνατότητα αποστολής και λήψης από κάθε σημείο του κόσμου, ανεξαρτήτως φορέα-παροχέα, μέσω του web όπως επίσης και μέσω outlook.Επισημαίνεται ότι στην αγορά υπάρχουν οι υπηρεσίες αυτές με το διαζευκτικό «ή», δηλαδή κανένας φορέας δεν μπορεί να δώσει ούτε ανεξάρτητη χρήση ούτε και τους δύο αυτούς τρόπους αποστολής και λήψης.